Site Overlay

Camping

Welkom op onze gezellige familiecamping op 500 meter vanaf het Noordzeestrand.

Onderaan de pagina vind u onze campingregels.

Campingregels

Bezorg elkaar geen overlastdoor b.v. te harde muziek

Zorg voor volledige rust tussen 22:00 uur en 07:00 uur, trijd dan ook niet met auto of brommer over het terrein, maar plaats deze bij de ingang op de parkeerplaats. Dit geld ook voor visite die savonds laat vertrekt.

Op de camping moeten honden altijd aan de lijn, en buiten het terrein, en niet op het speelveld, worden uitgelaten!

In het toiletgebouw zijn honden, waterpistolen en waterballonnen e. d. verboden. Na gebruik de toiletten en douches graag netjes achterlaten.

Het is niet toegestaan zich in de schuren of stallen te bevinden, dit kan gevaarlijk zijn met dieren en machines. Als u graag een kijkje wilt nemen bij de koeien of bij het melken vraag ons dan wanneer het ons schikt, dan vertellen wij u graag meer over onze boerderij. Kinderen alleen met begeleiding van een volwassene.

Het is verboden om hout te stoken Alleen een kleine barbecue, met houtskool mag, als u uw buren geen overlast bezorgd door stank of rook. Vuurkorven en houtkachels zijn verboden.

Deponeer uw afval s.v.p. in de afvalcontainer, glas in de glasbakken en papier in de blauwe papiercontainer. U vind deze achter de schutting tussen de schuren.

De koelkast in de wasserette mag alleen worden gebruikt door mensen met tenten, vermeld op al uw spullen die u in de koelkast legt uw plaats nummer.

Aankomst en vertrektijden:
U bent welkom op de camping vanaf half 2 ’s middags (13:30 uur).

Op de dag van vertrek dient u uw plaats om 12:00 uur ontruimd te hebben, en bij vertrek op zondag vragen wij u vriendelijk om zaterdag af te rekenen, de receptie is zondags gesloten.

Voor noodsituaties kunt u ons altijd bereiken op tel: 06 – 100 767 95

Het betreden van ons terrein geschiedt voor uw eigen risico, voor eventuele schade, in welke vorm dan ook, zijn wij niet aansprakelijk.

Scroll Up